Van Hattem Infratech B.V. is gespecialiseerd in de detachering van uw technisch personeel, certificering VCA NEN-ISO en tevens specialist in de aanleg, het onderhoud en de reconstructie van onder- en bovengrondse kabels en leidingen voor de industriële markt.

In het ruim 15 jarige bestaan van Van Hattem Infratech is hiervoor een stevige basis gelegd.
Bij ons werken mensen met een jarenlange ervaring in de technische markt. Dankzij de goede aanpak, juiste werkwijze én de kennis van de markt, is in al die tijd een klantenkring opgebouwd bestaande uit circa 35 bedrijven, waarvan een deel behoort tot de top van de Nederlandse industrie. Van Hattem Infratech kent de mensen en de (technische) situaties bij industriële opdrachtgevers. Dat biedt een opdrachtgever veel voordelen.

In totaal werken bij Van Hattem Infratech zo’n 250 mensen, die deels worden ingezet op de eigen projecten en deels worden gedetacheerd. Detachering betreft technisch personeel zoals pijpfitters, ijzerwerkers, lassers en toezichthouders.

Opleiding

Technische ontwikkelingen volgen elkaar snel op; de kwalificaties van personen worden steeds belangrijker. Het opleiden van personeel is daarom ook bij Van Hattem Infratech een constant proces. Zo laat het bedrijf alle lassers zich kwalificeren volgens de laatste lastechnieken.